SLAK is het mini-productiehuis van Elena Peeters & Adriaan Severins.
Onder deze vlag en vanuit hun woonst in Lille sturen zij eigen culturele projecten aan.
SLAK focust op vier pijlers: podium, studio, educatie en productie.

SLAK kijkt
SLAK luistert
SLAK toont

speelt, leert, regelt, zoekt, ontdekt, ontmoet, verbindt
Adriaan Elena
Sam 

SamSam Cunningham (°1994) had al op jonge leeftijd haar hart verloren aan het theater en was vastbesloten om van die passie haar beroep te maken. Zo'n eerste liefde vergeet je namelijk niet snel.

Ze studeerde Taal- en Letterkunde (Engels en Theater-, Film- & Literatuurwetenschappen) aan de Universiteit Antwerpen en studeerde af als master in de Theater- en Filmwetenschappen.

Die grote liefde voor het theater zet ze o.a. voort als vierde artistieke kernlid van het Leuvense danstheatergezelschap collectief dOFt waar ze meebouwt aan de theatrale en dansante weg die ze hopen te bewandelen.

Daarnaast leent ze als freelancer geregeld haar tijd uit aan andere makers en gezelschappen, waaronder tout petit, MartHa!tentatief, CABRÓN en Collectief Ablatief. Ook vormt ze als productieleider en begeleider een organisatorische tandem met Eva Schram voor de jongerenproducties van Tutti Fratelli: een sociaal-artistieke werkplaats die theater maakt met mensen die minder kansen kregen in het leven.

Binnen SLAK neemt Sam de rol van Ontwikkelaar op zich. Zo coördineert ze in seizoen ‘22 - ’23 oa 50 uur De Warande, de cultuurmarathon waarmee SLAK de 50e verjaardag van De Warande wil vieren.
Mark