SLAK is het mini-productiehuis van Elena Peeters & Adriaan Severins.
Onder deze vlag en vanuit hun woonst in Lille sturen zij eigen culturele projecten aan.
SLAK focust op vier pijlers: podium, studio, educatie en productie.

SLAK kijkt
SLAK luistert
SLAK toont

speelt, leert, regelt, zoekt, ontdekt, ontmoet, verbindt
Adriaan Elena
Adriaan


Adriaan Severins (°1990)begeeft zich in het tussengebied. Hij werkt als geluidsknutselaar, maker en coach. Vanuit sound design, bewegingstheater en een leven achter draaitafels probeert hij beweging te creëren met geluid.

Afstemming en interactie met een voorafbepaalde context zijn daarbij telkens het vertrekpunt. Collectieve creatie en het zoeken naar een gedeelde energie tussen publiek en maker(s) geldt als voorwaarde: tijdens slaapxconcerten voor baby’s of live sets met een jodel-koor, als dj van klassieke muziek in discotheken, als spelcoach van een zangerscollectief, in creatieprocessen met jongeren,…

In 2017 richt hij met Elena Peeters SLAK op. Een huis in de Kempen waar leven en werk mogen samenvallen. Het komende theaterseizoen is Adriaan te zien in de voorstelling ‘528 dagen’ van Suzanne Grotenhuis (waarvoor hij ook de muziek ontwikkelt), maakt hij in samenwerking met PC Bethanië een podcast-reeks over de verschillende levens in een psychiatrisch centrum, en creëert hij, samen met MartHa!tentatief, de audiovoorstelling ‘klAnk bAnd’.

Adriaan is lid van Klankverbond, vakvereniging van Vlaamse audiomakers.

adriaan.beMark