Zandman + Plantrekkers


Beeld: kipgrafik


Het spookje van mama - aflevering 3 van Opgenomen, werd opgepikt door maar liefst 2 podcast-antennes! Zowel Plantrekkers als Zandman zonden onlangs de aflevering uit. Wij blij en fier! Plantrekkers bundelt nieuw avontuurlijk audiowerk van radiomakers, tv-makers, journalisten, muzikanten en fictieschrijvers. Zandman is het Radio 1 programma gepresenteerd en samengesteld door Layla El-Dekmak. Op het einde van de dag, bij het langzame deemsteren komt de Zandman met een verhaaltje. Een straf verhaal. Bijzonder en weinig gehoord. Voor als je stiekem in je bed ligt, of in je bad. Of warm gedekt in de armen van je lief.

Voor de gelegenheid maakten we een aangepaste versie van de aflevering met Elena als voice over-stem en telkens met een voorgesprekje met Adriaan. Voor zij die de aflevering nog eens willen beluisteren in een nieuwe jas en de luisteraars die hun weg naar Opgenomen nog niet hadden gevonden.

Beluister hier de aflevering (en voorgesprek met Wederik De Backer)op Plantrekkers.
Beluister hier de aflevering (en voorgesprek met Layla El-Dekmak) op Radio 1.Andere interessante audiostukken van plantrekkers Wederik De Backer en Lucas Derycke vind je op hun website. Alle Zandman-verhalens staan gebundeld op de website van Radio 1.

Meer info over Opgenomen vind je hier.