528 dagen (afgelast)Om persoonlijke redenen heeft Suzanne Grotenhuis, met spijt in het hart en in samenspraak met het artistieke team van De Nwe Tijd, besloten de voorstelling van 528 dagen te annuleren. Lees hier haar brief.


Adriaan werkt mee aan de nieuwe voorstelling van Suzanne Grotenhuis, die op 5 november in première gaat in ccBe.  Na het ‘Zwarte Woud Forever’ en ‘On Ice’ gaat Suzanne Grotenhuis in november 2019 in première met haar derde en voorlopig laatste solo show: ‘528 dagen’. Deze drie monologen vormen een drieluik over de zoektocht naar houvast en richting in een wereld die steeds sneller lijkt te gaan. 

In ‘528 dagen’ gaat Suzanne Grotenhuis in Rajastan op zoek naar een kleine witte ezel Hobnob. Hobnob raakte gewond op een drukke weg in India en werd voor dood achtergelaten. Uiteindelijk komt een gammel busje van hulporganisatie Animal Aid ter plaatse die de ezel meeneemt naar een boerderij. Daar wordt hij wekenlang met liefde verzorgd. Grotenhuis gaat naar hem op zoek. Hoe is het nu met Hobnob? Hoe is het met de mensen die hem hebben gered? Maar vooral; waarom reist iemand helemaal vanuit Antwerpen tot Rajastan om een antwoord te krijgen op deze vragen?

Deze kleine witte ezel staat in dit derde verhaal symbool voor de tijd die we nemen om voor iets te zorgen. Hoe lang duurt dat eigenlijk "tijd voor iets nemen"? Maakt tijd iets waardevol? En als dat zo is, hoe komt het dan dat we voor alles zo weinig tijd maken? In een grappige en ontroerende vertelling gaat Grotenhuis in op de vragen die haar bezighouden in de wereld van nu. Een verrassende, prikkelende theatermonoloog die zal beginnen in Rajastan (India) en vanaf daar zijn eigen weg zal gaan.


CREDITS

Van en met: Suzanne Grotenhuis en Adriaan Severins
Tekst: Suzanne Grotenhuis
Tekst coach: Peter De Graef
Coaching: Ineke Nijssen
Geluidsontwerp en live muziek: Adriaan Severins
Lichtontwerp: Sander Salden
Video en scenografie: Alexander Daems
Foto: Alexander Daems 

Een productie van De Nwe Tijd